Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογραφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την κωδικοποίησει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας (Γενική Ταχυδρομική), με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα. Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 15:00 και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε την ίδια μέρα θα δρομολογηθούν προς αποστολή και θα γίνει παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας μέσα σε 1 – 2 εργάσιμες ημέρες.
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500 € (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500 € (προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή έχει επιβάρυνση 2,00 €.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

Τράπεζα Alpha  – Λογαριασμός  – IBAN GR17 0140 7110 7110 0200 2009 849 – Δικαιούχος Παπαδοπουλου Βασιλική 

Τράπεζα Πειραιώς – Λογαριασμός  – IBAN GR37 0172 2670 0052 6710 6018 051 – Δικαιούχος Παπαδοπουλου Βασιλική

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο  ή στο info@lashboxla.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής και την εμφάνιση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα της LashBox LA Ελλάδας 

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολή το «Παραλαβή από το κατάστημα». Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 15:00 και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε την επόμενη εργάσιμη θα βρίσκονται στο κατάστημα προς παραλαβή από εσάς. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 2 εργάσιμες ημέρες μετά την παραγγελία σας. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα, σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) κατά την εξόφληση της παραγγελίας στο ταμείο του καταστήματος.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

Τράπεζα Alpha  – Λογαριασμός  – IBAN GR17 0140 7110 7110 0200 2009 849 – Δικαιούχος Παπαδοπουλου Βασιλική 

Τράπεζα Πειραιώς – Λογαριασμός  – IBAN GR37 0172 2670 0052 6710 6018 051 – Δικαιούχος Παπαδοπουλου Βασιλική

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο  ή στο info@lashboxla.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής και την εμφάνιση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό, δρομολογούμε την παραγγελία σας. 

Πληρωμή με Χρεωστική – Πιστωτική Κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της LashBox LA Ελλάδας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners, μέσω του ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Alpha Bank. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρική πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.

Πληρωμή μέσω MasterPass

Το MasterPass είναι η νέα διεθνής δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών με τη χρήση ψηφιακού πορτοφολιού, προσφέροντας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ακόμη περισσότερη ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια κατά την πραγματοποιήση των συναλλαγών τους.

Με το MasterPass, οι online πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ η διαδικασία των συναλλαγών είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης της υπηρεσίας απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωμής το MasterPass, συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόμενη επιχείρηση. Το MasterPass αποδέχεται όλες τις κάρτες πληρωμών (American Express, Visa, Mastercard, Diners). 

Πληρωμή μέσω PayPal

Επιλέγοντας το PayPal ως τρόπο πληρωμής, μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή και να εξοφλήσετε την παραγγελία. Το PayPal είναι ο πιο γνωστός, ασφαλής και αξιόπιστος διαμεσολαβητής για τις Διαδικτυακές Συναλλαγές. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ χρησιμοποιώντας τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Οι συναλλαγές που γίνονται μέσω PayPal παραδίδονται αποκλειστικά από τον πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μπορείτε να μεταφερθείτε εδώ. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Προϋποθέσεις του PayPal. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η μέθοδος πληρωμής PayPal έχει χρέωση 2,50 €. 

Πληρωμή μέσω VivaPayments

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής τη  VivaPayments μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα της VivaPayments για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η VivaPayments αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές στην Ελλάδας. Δεν χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένος χρήστης VivaPayements. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω VivaPayments αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω VivaPayments διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας VivaPayments. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.