Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογραφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την κωδικοποίησει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας (Γενική Ταχυδρομική), με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα. Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 15:00 και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε την ίδια μέρα θα δρομολογηθούν προς αποστολή και θα γίνει παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας μέσα σε 1 – 2 εργάσιμες ημέρες.
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500 € (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500 € (προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) δεν μπορούν να αποσταλλούν με την μέθοδο της αντικαταβολής.

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή έχει επιβάρυνση 2,00 €.

Πληρωμή με τραπεζική μεταφορά / κατάθεση 

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500 € (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500 € (προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους. 

Μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας στον ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

Τράπεζα Alpha  – Λογαριασμός  – IBAN GR17 0140 7110 7110 0200 2009 849 – Δικαιούχος Παπαδοπουλου Βασιλική 

Τράπεζα Πειραιώς – Λογαριασμός  – IBAN GR37 0172 2670 0052 6710 6018 051 – Δικαιούχος Παπαδοπουλου Βασιλική

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο  ή στο info@lashboxla.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής και την εμφάνιση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

Πληρωμή με Χρεωστική – Πιστωτική Κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της LashBox LA Ελλάδας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners, μέσω του ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Alpha Bank. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρική πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.

Πληρωμή με Klarna

Η Klarna είναι η κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία πληρωμών και αγορών, που παρέχει πιο έξυπνες και ευέλικτες λύσεις αγορών σε 150 εκατομμύρια ενεργούς καταναλωτές, σε πάνω από 500.000 εμπόρους σε 45 χώρες. Η Klarna προσφέρει την επιλογή της άμεσης πληρωμής, της πληρωμής μετά την παράδοση και της εξόφλησης με δόσεις, σε μια ομαλή διαδικασία αγοράς με ένα κλικ που επιτρέπει στους καταναλωτές να κάνουν τις πληρωμές τους όταν και όπως οι ίδιοι προτιμούν.

Πληρώστε σε 3 δόσεις, ακόμη και με τη χρεωστική σας κάρτα. 

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω Klarna διέπονται από τους Όρους & Προϋποθέσεις της Klarna. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η μέθοδος πληρωμής Klarna έχει επιπλέον χρέωση 4,99% + 0,35 €

Πληρωμή με VivaPayments

Το Revolut Pay είναι μια μέθοδος πληρωμής που είναι διαθέσιμη σε κάθε διαδικτυακό πελάτη, ανεξάρτητα από το αν έχει ή όχι λογαριασμό Revolut. Επιτρέπει στους πελάτες να πληρώσουν για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία από έναν έμπορο που προσφέρει το Revolut Pay ως μέθοδο πληρωμής, κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Τα κύρια πλεονεκτήματα αυτής της λειτουργίας είναι τα εξής:

  • Εύκολη εμπειρία πληρωμής. Οι κάτοχοι λογαριασμού Revolut δεν χρειάζεται να εισάγουν στοιχεία κάρτας ή τράπεζας, ενώ οι πελάτες που δεν είναι κάτοχοι λογαριασμού Revolut μπορούν να αποθηκεύσουν τα στοιχεία τους μετά την πρώτη τους αγορά
  • Ομαλή επιβεβαίωση των αγορών εντός της εφαρμογής για τους κατόχους λογαριασμού Revolut
  • Δεν υπάρχουν όρια

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πληρωμή με ApplePay

Το Apple Pay είναι εύκολο και λειτουργεί με τις συσκευές Apple που χρησιμοποιείς καθημερινά. Μπορείς να κάνεις ασφαλείς αγορές σε καταστήματα, εφαρμογές και online. Είναι τόσο απλό όσο η χρήση της κανονικής κάρτας, αλλά πιο ασφαλές.

Όταν κάνεις αγορές online μέσω Safari με το iPhone, το iPad ή τον Mac, μπορείς να χρησιμοποιείς το Apple Pay χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσεις λογαριασμό, να καταχωρείς τα στοιχεία της κάρτας σου ή να συμπληρώνεις μακροσκελείς φόρμες. Εκατομμύρια καταστήματα δέχονται το Apple Pay online. Επιπλέον, με το Touch ID στο MacBook Air και το MacBook Pro, η πληρωμή γίνεται με ένα μόνο άγγιγμα και είναι πιο γρήγορη, πιο εύκολη και πιο ασφαλής από ποτέ.

Η μέθοδος πληρωμής Apple Pay έχει επιπλέον χρέωση 1,4% + 0,25 €

Πληρωμή με PayPal

Επιλέγοντας το PayPal ως τρόπο πληρωμής, μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή και να εξοφλήσετε την παραγγελία. Το PayPal είναι ο πιο γνωστός, ασφαλής και αξιόπιστος διαμεσολαβητής για τις Διαδικτυακές Συναλλαγές. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ χρησιμοποιώντας τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Προϋποθέσεις του PayPal. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η μέθοδος πληρωμής PayPal έχει επιπλέον χρέωση 3% + 0,35 €