Η Διαφορά της LashBox LA

Στην LashBox LA εστιάζουμε στη δημιουργία προϊόντων τα οποία είναι ανθεκτικά και έχουν μεγάλη διάρκεια.

Η ομάδα της LBLA αναπτύσει και ελέγχει τα προϊόντα της ώστε να εξασφαλίσει την εύκολη χρήση και παρέχουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στην Lash Artist.

Η ομάδα των εκπαιδευτών μας αφιερώνουν εκατοντάδες ώρες ελέγχοντας, τροποποιόντας και βελτιώνοντας κάθε προϊόν που παρέχει η LashBox LA. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας δημιουργήθηκε με σκοπό την βελτίωση της ανθεκτικότητας και της αποδοτικότητας για όλες τις Lash Artists.

Η Αποστολή μας

Η αποστολή μας στην LashBox LA είναι να δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα που μειώνουν τον χρόνο εφαρμογής, επεκτείνουν την διάρκεια συγκράτησης και προσφέρουν ασυναγώνιστο όγκο.

Βάζουμε τα δυνατά μας ώστε να είμαστε πηγή για τους Lash Artists που αναζητούν την υψηλότερη ποιότητα βλεφαρίδων οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν στον συντομότερο εφικτό χρόνο και στην καλύτερη αξία.

Η Εμπειρία μας

Να θυμάστε πως η LBLA δεν ιδρύθηκε από κάποια εταιρία Marketing ή εταιρία καλλυντικών. Τα προϊόντα μας σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν από την Lash Artist μας, με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται καθημερινά από τις Lash Artists μας, και γι’αυτόν τον λόγο πραγματοποιούνται συνεχώς βελτιώσεις ώστε να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα στην αγορά.

Reason to shop with us !

Kate Zasowska
The Founder & President

Στην Ευρώπη, ήμουν επαγγελματίας στην τοποθέτηση βλεφαριδών, καθώς και μια πολύ ενθουσιώδης πελάτισσα για χρόνια, πριν η καριέρα μου με φέρει στο Los Ageles. Ενώ αγαπούσα τον ήλιο, δυσκολευόμουν να βρω βλεφαρίδες που ταιριάζουν με το υπέροχο στυλ του Los Angeles.

Ξεκίνησα μια εκτεταμένη παγκόσμια αναζήτηση για τα καλύτερα προϊόντα στον κόσμο και το αποτέλεσμα έγινε… Lashbox Los Angeles. Με βάση την εμπειρία μου, μπορώ να πω ότι τα προϊόντα μου συντομεύουν το χρόνο εφαρμογής, επεκτείνουν την φορητή ζωή και εμφανίζουν απαράμιλλο όγκο. Ελπίζω ειλικρινά ότι το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μου είναι ένας πόρος για τους σοβαρούς επαγγελματίες που τους βοηθά να τοποθετήσουν βλεφαρίδες υψηλής ποιότητας στο μικρότερο χρονικό διάστημα και σε μεγάλη αξία.

Απολαύστε!

Company Partners