Ερώτηση Πώς μπορώ να παραγγείλω από το e-shop;
Απάντηση

Αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή σου, μπορείς να κάνεις μία βόλτα στις κατηγορίες και τις υποκατηγορίες με τα προϊόντα. Μόλις σου... γυαλίσει κάτι, απλά πάτησε επάνω του με το ποντίκι σου, διάβασε όλες τις σχετικές πληροφορίες και επέλεξε το εικονίδιο για να το προσθέσεις στο καρότσι σου. Στη συνέχεια, απλά ακολούθησε τα βήματα για την υποβολή της παραγγελίας, σημειώνοντας τα στοιχεία σου και φυσικά τη διεύθυνση στην οποία θα ήθελες να παραλάβεις το προϊόν σου (εσύ ή κάποιος δικός σου, αν το προϊόν θέλεις να το κάνεις δώρο σε κάποιον άλλο) – εκτός κι αν επιθυμείς να περάσεις από το κατάστημα μας για να το παραλάβεις, όποτε κάνεις τη σχετική διευκρίνιση κατά τη διάρκεια υποβολής της παραγγελίας σου (ναι, γίνεται κι αυτό!).

Ερώτηση Με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώσω για τις online αγορές μου;
Απάντηση

Είναι πολύ εύκολο και έχεις πολλές επιλογές! Μπορείς να διαλέξεις έναν απο τους παρακάτω τρόπους συναλλαγής:

  • Πληρωμή με την μέθοδο της Αντικαταβολής
  • Πληρωμή μέσω VivaPayments ( Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)
  • Πληρωμή μέσω PayPal
  • Απευθείας κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (Τράπεζα Alpha ή Τράπεζα Πειραιώς) 
  • Πληρωμή μέσω Stripe (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)
  • Πληρωμή μέσω Apple Pay

Για περισσότερες πληροφορίες μπες εδώ .

Ερώτηση Πώς μπορώ να γνωρίζω αν η παραγγελία μου καταχωρήθηκε;
Απάντηση

Μην ανησυχείς καθόλου! Με το που θα ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, θα λάβεις αυτόματα ένα e-mail το οποίο θα σε ενημερώνει ότι λάβαμε την παραγγελία σου και ότι την έχουμε καταχωρήσει. Αυτό, αρκεί για να καταλάβεις πως ακολούθησες σωστά τα βήματα και ότι σε λίγες ημέρες τα πράγματα που έχεις επιλέξει θα βρίσκονται κοντά σου.

Ερώτηση Μπορώ να κάνω τηλεφωνικά την παραγγελία μου;
Απάντηση

Φυσικά. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά στο +30 2316 014 254 ή στο +30 210 90 15 677. Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί καθημερινά 9:00 - 17:00 και Σάββατο 9:00 - 13:00.

Ερώτηση Μπορώ να αλλάξω την παραγγελία μου;
Απάντηση

Εάν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας δεν μπορείτε να προσθέσετε κάποιο άλλο προϊόν. Θα πρέπει είτε να πραγματοποιήσετε μία παραγγελία εκ νέου και να σημειώστε στο πεδίο "Σχόλια" να γίνει ένωση με την προηγούμενη παραγγελία σας είτε να τηλεφωνήσετε στο +30 2316 014 254 ή στο +30 210 90 15 677. Μπορείτε να συμπληρώσετε προϊόντα στην παραγγελία σας εντός 1 ώρας από την πραγματοποίηση της.

Ερώτηση Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;
Απάντηση

Η LashBoxLA Ελλάδας σας δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εφόσον το επιτρέπει η κατάσταση της. Αυτό σημαίνει πως ο μέσος χρόνος για να ακυρώσετε την παραγγελία σας είναι γύρω στη 1 ώρα, δηλαδή πριν προλάβει να επεξεργαστεί. Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε στείλτε μας ένα e-mail στο info@lashboxla.gr ή καλέστε μας στο +30 2316 014 254 ή στο +30 210 90 15 677.

Ερώτηση Έχω στη διάθεση μου έναν κωδικό προσφοράς ή έκπτωση, πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω για μια online αγορά;
Απάντηση

Όταν φτάσετε στην περίληψη της παραγγελίας σας, κάντε κλικ στο "Πληκτρολογήστε το κουπόνι", εισάγετε τον κωδικό που σας έχει δοθεί και πατήστε στο κουμπί εφαρμογή κουπονιού. Αυτομάτως, θα γίνει η έκπτωση του ποσού που θα πρέπει να πληρώσετε.

Ερώτηση Υπάρχει δυνατότητα να ενημερώνομαι για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές της LashBox LA Ελλάδας;
Απάντηση

Φυσικά και υπάρχει! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να γραφτείς στο newsletter μας. Έτσι, θα ενημερώνεσαι για όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις όσον αφορά τις προσφορές, αλλά και τα νέα προϊόντα.

Ερώτηση Η εγγραφή μου στο newsletter μπορεί να ακυρωθεί;
Απάντηση

Ανά πάσα ώρα και στιγμή! Σε κάθε e-mail που λαμβάνεις από το e-shop, υπάρχει ένας σύνδεσμος ο οποίο οδηγεί στην άμεση ακύρωση της εγγραφής σου στο newsletter. Αλήθεια, όμως, γιατί να θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο; Μήπως να το ξανασκεφτόσουν λίγο; Θα χάσεις το να ενημερώνεσαι πρώτος / πρώτη για όλα τα νέα προϊόντα και τις προσφορές που έχω για σένα;

Ερώτηση Με ποιον τρόπο μπορώ να επικοινωνήσω για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες;
Απάντηση

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, καθυστέρηση, απορία, σχόλιο όσο αναφορά το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω mail στο info@lashboxla.gr ή μέσω τηλεφώνου στο +30 2316 014 254 ή στο +30 210 90 15 677.