Με την εγγραφή σας σε ένα Τμήμα Εκπαίδευσης της LBLA Beauty Greece, κατανοείτε και αποδέχεστε τα εξής:

Κατανοώ και συμφωνώ ότι εάν η πληρωμή της προκαταβολής μου ή όλου του ποσού πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία, πρέπει να ακυρώσω την εγγραφή μου εντός 12 ημερών από την πληρωμή μου για να λάβω πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Κατανοώ και συμφωνώ ότι κανένα ποσό δεν επιστρέφεται μετά την περίοδο που αναφέρεται παραπάνω.

Κατανοώ και συμφωνώ ότι εάν δεν μπορώ να παρακολουθήσω το σεμινάριο (συμπεριλαμβανομένων λόγω ταξιδιωτικών ή υγειονομικών προβλημάτων) και δεν δικαιούμαι επιστροφή χρημάτων, ενδέχεται να επαναπρογραμματίσω άλλη ημερομηνία ή / και τοποθεσία, εάν δοθεί ειδοποίηση τουλάχιστον 48 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του.

Κατανοώ και συμφωνώ ότι απαιτείται τουλάχιστον 1 έτος ενεργού εργασιακής εμπειρίας για να παρακολουθήσω το σεμινάριο Mega Volume και να πιστοποιήθώ σε αυτό. Η LBLA Beauty Greece έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την πιστοποίηση στο τέλος του μαθήματος, εάν δεν πληρώ τα προσόντα και τις απαιτήσεις του σεμιναρίου.

Κατανοώ και συμφωνώ ότι είμαι πιστοποιημένος/η με την τεχνική classic lash extensions, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την παρακολούθηση του σεμιναρίου Advance Mega Volume της LBLA Beauty Greece.

Κατανοώ και συμφωνώ ότι υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου ξανά μετά από 6 μήνες, όπου και θα πρέπει να καταβάλω ξανά το κόστος του σεμιναρίου (το κόστος ενδέχεται να διαφέρει).

Κατανοώ και συμφωνώ ότι το σεμινάριο και τα περιεχόμενα (υλικά και εργαλία) του Starter Kit είναι αυστηρά ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΟΜΕΝΑ, μετά την παρακολούθηση του μαθήματος και την παραλαβή των εμπορευμάτων.

Κατανοώ και συμφωνώ ότι πρέπει να φέρω το δικό μου μοντέλο.

Κατανοώ και συμφωνώ ότι η LBLA Beauty Greece δεν θα είναι υπεύθυνη ή υπεύθυνη για την ευημερία του μοντέλου μου κατά τη διάρκεια και μετά την εφαρμογή την ημέρα του σεμιναρίου.

Κατανοώ και συμφωνώ ότι η LBLA Beauty Greece διαθέτει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του εγχειριδίου κατάρτισης και του εκπαιδευτικού προγράμματος LBLA. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και δημοσίευση χωρίς γραπτή συγκατάθεση της LBLA Beauty Greece.

Κατανοώ και συμφωνώ ότι το εγχειρίδιο εκπαίδευσης του LBLA Beauty προορίζεται μόνο για προσωπική χρήση. Θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον εκείνων που αντιγράφουν ή / και δημοσιεύουν το Εγχειρίδιο εκπαίδευσης LBLA Beauty Greece.

Κατανοώ και συμφωνώ να μην αντιγράψω, να αποκαλύψω, να πουλήσω ή να προσφέρω προς πώληση οποιαδήποτε ή/και όλες τις πληροφορίες που παρέχονται κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Κατανοώ ότι η αναπαραγωγή έργων άλλου μέρους μπορεί να συνιστά παραβίαση και απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή.

Τα προϊόντα ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμα για αγορά την ημέρα της εκπαίδευσης.