Στην LBLA περάσαμε τα τελευταία χρόνια μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα μυαλά του κλάδου παγκοσμίως για να μπορέσουμε σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη, κατανοητή και εφαρμόσιμη κύρια εκπαίδευση, από την οποία μπορείτε να αρχίσετε να επωφελείστε αμέσως.

Advanced Education We Offer

Τι μας κάνει διαφορετικούς

Στην LBLA δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας σεμινάρια, με καινοτόμες τεχνικές με τις οποίες είμαστε διεθνώς γνωστοί, ενώ σας βοηθάμε να βρείτε περισσότερο χρόνο και αγάπη τόσο για τη επαγγελματική όσο και για τη προσωπική σας ζωή. Οι μαθητές μας είναι η ιστορία της επιτυχίας μας, και μας τιμά να σας καθοδηγούμε σωστά ολιστικά, και όχι μόνο την καλλιτεχνική σας πλευρά. Ενώ οι λαβίδες, η τεχνική και οι προηγμένες δεξιότητες  είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία σε αυτόν τον κλάδο, το κλειδί σε όλα αυτά γνωρίζουμε ότι είναι η ισορροπία. Διδάσκοντας σε όλο τον κόσμο Lash Artist, πώς να κερδίσουν περισσότερα χρήματα σε λιγότερο χρόνο, πώς να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες βλεφαρίδων χωρίς να καταστρέφουν τις φυσικές βλεφαρίδες, και φυσικά να αποφεύγουν την εξάντληση είναι τόσο σημαντικό για εμάς όσο και οι χτύποι της καρδίας μας. Είμαστε εδώ για εσάς, και για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε ότι γεννηθήκατε για να ξεχωρίσετε και για να γίνεται όλα όσα ονειρεύεστε!

Ερωτήσεις σχετικά με τα σεμινάρια;

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Έχετε μια ερώτηση, ανησυχία ή απλά θέλετε να πείτε ένα γεια; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24-48 εργάσιμων ωρών!