Βρες το επόμενο σου σεμινάριο

LASHBOX LA

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Καλώς ήλθατε στην LashBox LA, ας γνωριστούμε καλύτερα

Για εμάς, είναι όλα για εσάς. Για αυτό δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε τις προηγμένες τεχνικές για τις οποίες είμαστε γνωστοί, βοηθώντας σας να βρείτε περισσότερη αγάπη και ελευθερία, τόσο στην καριέρα σας όσο και στη ζωή σας. Οι μαθήτριες και οι μαθητές μας είναι η ιστορία επιτυχίας μας, και νιώθουμε τιμή και ευθύνη που φέρνουμε στη ζωή σας μια αλλαγή με το coaching που καλύπτει όλη σας την ουσία, όχι μόνο την/τον lash artist μέσα σας. Το να διδάσκουμε σε lash artists σε όλον τον κόσμο πώς να κερδίζουν περισσότερα χρήματα σε λιγότερο χρόνο, να παρέχουν πυκνότητα χωρίς ζημιά και να αποφεύγουν την κούραση είναι εξίσου σημαντικό για μας με το να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε ότι γεννήθηκατε για να ξεχωρίζετε και να δημιουργείτε θετική επίδραση σε όλες τις γυναίκες και άντρες εκεί έξω. 

Στην LBLA περάσαμε τα τελευταία χρόνια μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα μυαλά του κλάδου παγκοσμίως για να μπορέσουμε σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη, κατανοητή και εφαρμόσιμη κύρια εκπαίδευση, από την οποία μπορείτε να αρχίσετε να επωφελείστε αμέσως.

Ανακαλύψτε τις δεξιότητες που έκαναν τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα περίφημα σε όλο τον κόσμο, που θα σας ξεχωρίσουν και θα σας ξεκλειδώσουν!

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της LashBox LA είναι διαφορετικά.

Αφιερώνουμε χρόνο για να σας γνωρίσουμε, να συζητήσουμε τι σας δυσκολεύει, τι επιθυμείτε, και γνωρίζουμε ακριβώς πώς να σας βοηθήσουμε να βελτιωθείτε.

Τι προσφέρει η εκπαίδευση μας;

Γιατί LashBox LA

Τι μας κάνει διαφορετικούς

Στην LBLA δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας σεμινάρια, με καινοτόμες τεχνικές με τις οποίες είμαστε διεθνώς γνωστοί, ενώ σας βοηθάμε να βρείτε περισσότερο χρόνο και αγάπη τόσο για τη επαγγελματική όσο και για τη προσωπική σας ζωή. Οι μαθητές μας είναι η ιστορία της επιτυχίας μας, και μας τιμά να σας καθοδηγούμε σωστά ολιστικά, και όχι μόνο την καλλιτεχνική σας πλευρά. Ενώ οι λαβίδες, η τεχνική και οι προηγμένες δεξιότητες  είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία σε αυτόν τον κλάδο, το κλειδί σε όλα αυτά γνωρίζουμε ότι είναι η ισορροπία. Διδάσκοντας σε όλο τον κόσμο Lash Artist, πώς να κερδίσουν περισσότερα χρήματα σε λιγότερο χρόνο, πώς να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες βλεφαρίδων χωρίς να καταστρέφουν τις φυσικές βλεφαρίδες, και φυσικά να αποφεύγουν την εξάντληση είναι τόσο σημαντικό για εμάς όσο και οι χτύποι της καρδίας μας. Είμαστε εδώ για εσάς, και για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε ότι γεννηθήκατε για να ξεχωρίσετε και για να γίνεται όλα όσα ονειρεύεστε!

Ποια εκπαίδευση να επιλέξω;

Κλασσική Εκπαίδευση

Η αρχή όλων, η εκπαίδευση σου ως lash artist

Volume

Η τεχνική να αλλάξεις επίπεδο στην καριέρα σου

Mega Volume

Για εμπείρους lash artists!

Lash Lift & Brow Lamination

Ερωτήσεις σχετικά με τα σεμινάρια;

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Έχετε μια ερώτηση, ανησυχία ή απλά θέλετε να πείτε ένα γεια; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24-48 εργάσιμων ωρών!