Ο κόσμος της LBLA

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε κάθε μαθήτριά μας να μάθει να κάνει πιο μεγάλα όνειρα και να αξιοποιεί τα χαρίσματα που έχει. Αναγνωρίζουμε τις πραγματικές δυνατότητές σας και είναι τιμή μας να σας βοηθήσουμε να το ζήσετε!

Ποιοι Είμαστε

Αυτό που αγαπάμε περισσότερο στην LBLA είναι ότι αλλάζει τον τρόπο που ζουν και εργάζονται οι επαγγελματίες lash artists στον χώρο της ομορφιάς Η LBLA δεν δημιουργήθηκε απλά με βάσεις την αγάπη και το πάθος για τη βιομηχανία της ομορφιάς, αλλά δημιουργήσαμε και την τεχνική με τις μοναδικές 0.03 mega volume βλεφαρίδες που έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία. Συνεχίζουμε να φέρνουμε την αλλαγή στον τομέα μας, δίνοντας έμφαση στην εκπαίδευση που περιλαμβάνει τη μοναδική τεχνική Flower Bouquet μαζί με τις βασικές τεχνικές, μαθαίνοντας ταυτόχρονα την ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής, ώστε να μπορούμε να συνεχίζουμε σε αυτήν την επανάσταση.

Ακούγαμε συχνά πόσο δύσκολη και ανελέητη μπορεί να είναι η δουλειά στον κλάδο της ομορφιάς και παρόλο που όλοι έχουμε κακές μέρες, συγκεντρωνόμαστε σε ένα διαφορετικό κίνητρο – αυτό που βγαίνει από μέσα μας. Πολλές από εμάς γίναμε lash artists γιατί μας αρέσει να κάνουμε τους άλλους να νιώθουν όμορφοι. Το νήμα πίσω από την επιλογή μιας τέτοιας καριέρας είναι να δίνουμε ελπίδα, να δίνουμε αγάπη και να δίνουμε προτεραιότητα στους άλλους ανθρώπους. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι που θέλουμε να βλέπουμε στους ανθρώπους που εκπαιδεύουμε και είναι ο κατάλληλος τρόπος να περιγράψουμε τα κίνητρα που οδηγούν τους επικεφαλείς μας και όλους τους εκπαιδευτές μας.

Εφόσον τέτοιου είδους άνθρωποι μας ελκύουν ως εταιρία, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που λειτουργεί με αγάπη και προσφαίρει στην κοινότητα. Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο λόγος που με τόσο γρήγορους ρυθμούς φτάσαμε να έχουμε εμπορικούς αντιπροσώπους σε 15 χώρες, εξυπηρετώντας πάνω από 55.000 lash artists μόνο στις Η.Π.Α..

Υπάρχει τόση μεγάλη ζήτηση για τα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια που είμαστε σε θέση να οργανώνουμε νέα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Είναι η αποστολή μας να δουλεύουμε με πάθος σε αυτή την τεχνική βιομηχανία και η εξέλιξή μας είναι τόσο γρήγορη που η ευγνωμοσύνη που αισθανόμαστε αλλά και η ανάγκη να ξαναγεμίζουμε τα άδεια ράφια μας ξεπερνά! Ξεκινάμε αυτή τη νέα περίοδο με πολύ ενθουσιασμό, έμπνευση και ελπίδα.

Πριν να δημιουργηθεί η τεχνική flower bouquet από την LBLA, η 0.03 βλεφαρίδες δεν ήταν εύκολα προσβάσιμες, ούτε ήταν δυνατή η διαχείρισή τους με ευχέρεια. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία τεχνική που μας επιτρέπει να δημιουργούμε με συνέπεια, υπέροχες mega volume βεντάλιες σε λιγότερο χρόνο, οι οποίες είναι πιο φιλικές προς τις φυσικές μας βλεφαρίδες, με σκοπό να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι τεχνίτριες φροντίζουν τις πελάτισσές τους. Προσφέροντας την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων στην αγορά, σε λογικές τιμές, βλέπουμε τις ζωές αυτών που ακολούθησαν την εκπαίδευσή μας και την γραμμή των προϊόντων μας να αλλάζουν σε όλο τον κόσμο.

Σκοπός μας είναι να αλλάζουμε ζωές σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο όσον αφορά τις δυνατότητες ως lash artists, αλλά και διδάσκοντάς τους πως μπορούν να φροντίζουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους με τρόπο που δεν είχαν φανταστεί μέχρι τώρα. Επικεντρωνόμαστε σε μία τεχνική εκπαίδευση με ακρίβεια, μαζί με ενθάρρυνση και στήριξη για να δημιουργήσουμε ένα όνομα και μία εκπαιδευτική διαδικασία που αφορά πολλά περισσότερα από τις βλεφαρίδες.

Πώς διαφέρει το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα

Στην Lash box LA, πιστεύουμε στην απλόχερη εκπαίδευση και στα σεμινάριά μας λειτουργούμε πρώτα και κυριότερα με αγάπη και ταπεινότητα. Βοηθούμε τις μαθήτριές μας να ανοίξουν τους ορίζοντές τους σε νέες τεχνικές και ικανότητες, με το να είμαστε οι ίδιες ανοιχτές και ειλικρινής για τις μέρες μας ως μαθήτριες και πως η LBLA άλλαξε τις ζωές μας. Οι μαθήτριές μας λαμβάνουν αυτές τις πληροφορίες, ωθείται η αυτοπεποίθησή τους , και πηγαίνουν σπίτι με σκοπό να αλλάξουν τα πάντα στον τρόπο που ζουν τη ζωή τους. Μπορούν να διπλασιάσουν το εισόδημά τους με τις νέες ικανότητες που απέκτησαν, δουλεύοντας τις μισές ώρες. Μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά όντως είναι, και κάθε εκπαιδεύτρια που προσλαμβάνουμε είναι ένα ζωντανό παράδειγμα.

Τα σεμινάριά μας είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος για να μάθεις για βλεφαρίδες. Ελπίζουμε ότι δημιουργούμε ένα ασφαλές μέρος για τις μαθήτριές μας ώστε να εξελιχθούν, να μιλήσουν για προηγούμενες κακές εμπειρίες και να τις ενθαρρύνουμε για ένα καλύτερο μέλλον για εκείνες και τις οικογένειές τους. Έχουμε δει αυτή την εξέλιξη σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε συνεχόμενη στήριξη ακολουθώντας τις σελίδες των μαθητριών μας στο Instagram.

Με αυτό καταφέρνουμε δύο πράγματα: 1) παρακολουθούμε τη δουλεία τους να βελτιώνεται, και 2) κρατάνε εκείνες επαφή μαζί μας για οποιεσδήποτε δυσκολίες ή επιτυχίες θέλουν να μοιραστούν.

Είμαστε εδώ για να υπενθυμίζουμε στον κόσμο ότι τα χαρίσματά τους είναι κομμάτι του εαυτού τους. Τους υπενθυμίζουμε ότι οποιοσδήποτε πόνος και αν έχουν περάσει δεν μπορεί να τους καθορίσει, αλλά το ταλέντο τους στις βλεφαρίδες μπορεί. Κάνοντας άλλους ανθρώπους να νιώθουν όμορφοι μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, καλύτερες τεχνίτριες ακόμα και καλύτερες μητέρες ή συζύγους, κόρες ή γιους.

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε  αυτή την όμορφη αίσθηση και με άλλους τρόπους, όπως προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα προϊόντων σε λογικές τιμές, τυλιγμένα σε συσκευασίες τόσο όμορφες που κάθε φορά είναι σαν να ανοίγεις ένα δώρο. Ο απώτερος σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους ανθρώπους, ώστε να εξελίσσονται προσωπικά και δημιουργικά, κάτω από την ομπρέλα των βλεφαρίδων. Δεν είναι λίγο να επαναστατείς σε ολόκληρη βιομηχανία, αλλά με την επιτυχία που βιώσαμε ως τώρα μπορούμε εύκολα να πούμε πως θα συνεχίσουμε να αλλάζουμε τις ζωές και τις καριέρες ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για πολύ καιρό ακόμα.